SOTXI 2014
Esports 03/02/2014

L'equip rus podria desfilar en la cerimònia d'obertura dels JJOO al ritme d'una cançó d'un duo lèsbic

La cançó del grup t.A.T.u fa referència a la persecució a la qual és sotmesa una parella de lesbianes

Efe
1 min

MoscouL'equip rus podria desfilar en la cerimònia d'obertura aquest divendres dels Jocs Olímpics d'Hivern a Sotxi al ritme d'una cançó del duo rus t.A.T.u, una de les icones per a les minories sexuals de tot el món en la passada dècada, segons ha informat aquest dilluns la premsa russa.

Segons el corresponsal del diari rus 'Business Online', que va presenciar l'assaig de l'obertura dissabte passat, la delegació russa va entrar a la pista de l'Estadi Olímpic al ritme de la cançó 'Nas ne dogóniat' (traduïda a l'anglès com a 'Not Gonna Get Us'). La cançó fa referència a la persecució a la qual és sotmesa una parella de lesbianes, interpretada en el videoclip per les dues integrants del grup, Lena Katina i Julia Volkova.

Amb anterioritat, el president rus, Vladímir Putin, acusat per molts de perseguir homosexuals, havia assegurat que tots els esportistes i aficionats seran benvinguts als Jocs Olímpics d'Hivern de Sotxi 2014 independentment de la seva orientació sexual.

Rússia ha estat molt criticada en els últims temps per l'aprovació de diverses lleis contra la propaganda homosexual i l'adopció de nens per part de parelles del mateix sexe que, segons les minories sexuals, restringeixen els seus drets fonamentals.

stats