FUTBOL
Esports 28/10/2015

Un superb Bayern elimina el campió de Copa

Isaac Lluch

MunicEra només la segona ronda de la Copa alemanya. Però es trobaven el campió del torneig i el de la Bundesliga. L’equilibri de forces, però, només es va quedar al cartell. Perquè el Bayern va passar per Wolfsburg com una ventada que s’ho endú tot: classificació per a vuitens de final i l’admiració de propis i estranys. L’1-3 final encara es va quedar curt, perquè ja el primer va ser per emmarcar i va poder acabar 0-5. Pep Guardiola està apuntalant un equip que mostra una velocitat grupal encomiable, que té un joc de posició treballat fins a l’últim detall que permet als jugadors atacar amb mètode, amb inspiració facilitada, i estar alhora ben disposats en cas de pèrdua de pilota. Douglas Costa, habitual extrem, va desbordar ahir pel mig, des d’on va inaugurar el marcador. El desequilibri també de Coman i les arribades al galop i centrades d’Alaba van permetre a Müller marcar un parell de gols abans del descans. El Wolfsburg va treure l’orgull a la represa i Schürrle va anotar el gol de l’honor a l’últim minut. El suplent Robben havia pogut augmentar diferències, però el festival del Bayern ja va tancar-se així.