Moto2
Esports 31/05/2014

Tito Rabat completa el triplet de catalans a la 'pole' d'Itàlia

El pilot barceloní ha estat el més ràpid als entrenaments oficials de Moto2 superant Lowes i Cortese per gairebé dues dècimes de segon

Martí Molina
1 min
Tito Rabat ha estat el més ràpid als entrenaments de Mugello / MOTOGP

BarcelonaPrimer ha estat Álex Rins, després Marc Márquez i finalment Tito Rabat. Tres pilots catalans han estat els més ràpids als entrenaments oficials del Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme i sortiran aquest diumenge des de la posició de privilegi a les respectives curses.

La darrera de les sessions ha estat la de Moto2, que ha finalitzat amb el millor temps per a Tito Rabat, que ha girat amb un crono de 1:52.718, inabastable per a la resta de pilots. El barceloní ha aconseguit aquest registre molt aviat, a la volta quatre de les vint que ha fet a la qualificació. La resta de pilots l'han agafat com a referència però no han estat capaços de superar-lo.

Qui més s'ha acostat ha estat l'anglès Sam Lowes, a 0.183 del 'poleman', mentre que l'alemany Sandro Cortese ha completat la primera fila de la graella de sortida a gairebé dues dècimes (0.197) del més ràpid.

Pel què fa a la resta de pilots de casa, el mallorquí Lluís Salom ha finalitzat en sisena posició a 0.444, seguit de Jordi Torres (a 0.449). D'altra banda, Axel Pons sortirà catorzè (a 0.871), Maverick Viñales ho farà des de la setzena posició (a 0.947), Nico Terol partirà divuitè (a 1.116) i Ricard Cardús ho farà des del dinovè lloc (a 1.187).

stats