CICLISME
Esports 20/06/2019

Tom Dumoulin no correrà el Tour després de la caiguda a la Dauphiné

L'holandès ha assegurat que no està en les millors condicions per afrontar la volta francesa

Efe
1 min
Tom Dumoulin, acompanyat dels seus companys de l'equip Sunweb

París seu equip ha indicat aquest dijous que les seqüeles de la lesió que el va obligar a retirar-se del Giro d'Itàlia passat no li asseguren afrontar en les millors condicions la pròxima Grande Boucle.

En un comunicat ha precisat que després d'haver analitzat la situació i després que el ciclista patís diversos alts i baixos han pres la decisió que no està en condicions d'afrontar en la millor manera les dures tres setmanes de competició que suposen la ronda gala. "L'últim mes ha estat extremadament difícil i ha estat ple de contratemps en la recuperació del genoll. Després del que va passar al Giro d'Itàlia tenia ganes de fer un bon Tour, però m'he adonat que no és realista que arribi a temps", ha assenyalat el corredor.

L'absència de Dumoulin s'uneix a la del britànic Chris Froome, que no podrà afrontar l'assalt al seu cinquè Tour després d'haver patit una dura caiguda en la passada Dauphiné. En el cas del ciclista holandès, que partia com un dels favorits per a la victòria final, l'absència suposa que es perdi la segona gran cursa per etapes de la temporada, després d'haver abandonat al Giro, que havia guanyat el 2017.

"Dumoulin va fer tot el possible per participar en el Tour, però la conclusió és que no és possible. Confiàvem en la recuperació i el descans perquè pogués tornar gradualment a la competició, però hi ha hagut contratemps. El temps no ha estat de part nostra", ha comentat el metge de l'equip, Anko Boelens.

stats