NBA
Esports 24/05/2016

Els Toronto Raptors empaten la sèrie final de la Conferència Est (2-2)

L'equip canadenc derrota als Cleveland Cavaliers per 105 a 99 i forçarà, com a mínim, el sisè partit

Joan Aureli Raich
2 min
Kevin Love intenta bloquejar el tir de Patrick Patterson

BarcelonaLa final de la Conferència Est de la NBA també serà igualada. Els Toronto Raptors han guanyat el quart partit de la sèrie contra els Cavaliers de Cleveland per 105 a 99. Amb la segona victòria consecutiva igualen la sèrie que, quatre dies enrere, perdien per dues victòries a zero. Igual que a la Conferència Oest, on els Thunder van donar la sorpresa apallissant els Warriors, la final de l'est també es presenta disputada. Amb la victòria d'aquesta matinada, els Raptors s'asseguren tornar a Toronto en el sisè partit, que es jugarà la propera matinada, de divendres a dissabte.

Per part dels canadencs, el base Kyle Lowry i l'escorta DeMar DeRozan han sigut els millors del partit en la faceta ofensiva (67 punts entre els dos). A part, ha destacat el pivot congolès Bismack Biyombo (5 punts, 14 rebots i 3 taps), que ha brillat en el joc sota els taulers i ha sigut clau per frenar homes com LeBron James o Kevin Love.

Per part dels Cavaliers, que abans de perdre aquests dos partits a l'Air Canada Centre de Toronto havien encadenat 10 victòries consecutives en partits de 'play-off', el millor ha tornat a ser LeBron James (29 punts, 9 rebots i 6 assistències), i ha sigut secundat per Kirye Irving (26 punts). Kevin Love s'ha quedat amb 10 punts i 7 rebots i s'ha vist clarament superat per la gran defensa de Biyombo, en especial, durant la primera meitat.

Ara la sèrie torna a Cleveland per disputar el cinquè partit la matinada de dimecres a dijous i caldrà veure si LeBron i companyia són capaços de sobreposar-se a dues derrotes consecutives en partits de 'play-off', una situació que no patien des de la temporada 2010. Llavors van perdre els tres últims partits de les semifinals de la Conferència Est contra els Boston Celtics i van caure eliminats.

stats