NBA
Esports Bàsquet 23/05/2016

Els Thunder presenten candidatura a la final de la NBA apallissant els Warriors (133-105)

Kevin Durant, Russell Westbrook i una gran defensa fulminen als Golden State Warriors

Joan Aureli Raich
2 min
El pivot  Draymond Green intenta blocar un tir de Kevin Durant

BarcelonaEl tercer partit de la final de la Conferència Oest ha acabat amb un resultat del tot inesperat. Els actuals campions de la NBA, els Golden State Warriors, han caigut estrepitosament a la pista dels Oklahoma City Thunder per un clar 133 a 105. Amb la victòria els d'Oklahoma dominen la sèrie per 2-1.

La dupla formada per l'aler Kevin Durant (33 punts i 8 rebots) i el base Russell Westbrook (30 punts, 8 rebots i 12 asistències) i una gran defensa amb l'ala-pivot Serge Ibaka (14 punts, 8 rebots i 2 taps) al capdavant han sigut les claus per derrotar als d'Oakland. Aquesta gran defensa ha deixat un global de 52 rebots favorables als d'Oklahoma per només 38 per part dels Warriors. El partit ha quedat vist per sentència ja al final de la primera part quan els locals ja dominaven per 72 a 47.

La facilitat d'entesa entre els dos jugadors estrella dels Thunder, ha superat clarament a la parella atacant dels californians. Aquest cop ni l'MVP de la temporada, Stephen Curry (24 punts, 5 rebots i 3 assistències), ni l'escorta Klay Thompson (18 punts) han pogut aguantar el ritme anotador de Durant i Westbrook. A part, cap altre jugador dels Warriors ha pogut arribar als dos dígits en anotació, assistències ni rebots. El següent partit de la sèrie serà la matinada de dimarts a dimecres al mateix escenari, el Chesapeake Arena d'Oklahoma City.

Les queixes arbitrals li costaran 25.000 dòlars a l'entrenador dels Toronto Raptors

Així ho ha fet saber el Comitè de Disciplina de la NBA, després que el tècnic fes públiques les seves queixes arbitrals per la duresa de Dahntay Jones, l'aler reserva dels Cleveland Cavaliers. Tot i la victòria del seu equip, que va tallar una ratxa de 10 victòries consecutives, el tècnic va ser molt clar: "No tinc problemes amb la multa o el càstig que em pugui caure, dic la veritat sobre els què va succeïr al camp". A part de la sanció a l'entrenador, el comitè també ha sancionat a Jones, que haurà de descansar en el quart partit de la sèrie que es jugarà la matinada de dilluns a dimarts.

stats