Tenis
Esports 16/01/2014

Tsonga ironitza amb la calor a l'Open d'Austràlia

El tenista francès comparteix una fotografia a Twitter on mostra una paella amb dos ous que es comencen a fregir

Ara
1 min

BarcelonaLa calor està sent la principal protagonista de l'Open d'Austràlia de l'ATP. De fet, la major part dels participants d'aquests primer Grand Slam de l'any ja han criticat l'organització del torneig i, precisament per això, aquest mateix dijous s'ha posat en marxa la 'política de calor extrema', que consisteix en en suspendre els partits que es juguin a pista descoberta i cobrir les pistes que es puguin amb el sostre retràctil.

Aquest últim ha estat el cas del xoc entre Jo-Wilfred Tsonga i el brasiler Belucci. Tot i això, el tenista francès ha volgut deixar constància de les altes temperatures amb les què s'està jugant a Austràlia mitjançant una fotografia d'allò més irònica, on es pot veure una paella i dos ous que comencen a fregir-se. D'aquesta manera, Tsonga ha fet referència a la promesa que va fer després de superar Filippo Volandri a la primera ronda. Un cop va desfer-se de Volandri, el francès va assegurar que fregiria un ou a la pista al següent partit. Dit i fet.

Sota la imatge, el tenista francès ha escrit el següent comentari: "Amic, puc demanar un t-bone (un tipus de filet)". D'aquesta manera, Tsonga ha demostrat quines són les condicions amb les què s'han d'enfrontar els tenistes en aquest primer gran torneig de l'any.

stats