Rugbi
Esports 03/05/2014

La USAP cau a Clermont i perd per primer cop la categoria (25-22)

Els arlequinats han aconseguit una bonificació, però ha estat insuficient ja que Baiona i Oyonnax, els altres equips implicats, també han puntuat

Martí Molina
1 min
La USAP ha perdut a Clermont / THIERRY ZOCCOLAN / AFP

BarcelonaLa Unió Esportiva Arlequinada de Perpinyà (USAP) ha perdut per primer cop la categoria al Top 14. Els nord-catalans han caigut en el darrer partit de la temporada a Clermont (25-22) i s'acomiaden de la màxima divisió de rugbi francès per primera vegada a la seva centenària història.

La USAP començava la darrera jornada en zona de descens, i necessitava guanyar (o almenys puntuar) per aspirar a la permanència. L'equip ha perdut per menys de set punts i ha sumat una bonificació defensiva, però ha estat estèril perquè Baiona i Oyonnax, els altres dos equips implicats en aquesta lluita, també han puntuat.

El Baiona ha derrotat el Castres al seu estadi (23-13) mentre que l'Oyonnax ha sumat una bonificació defensiva a Brive (19-17). Aquest segon equip ha quedat empatat a punts amb la USAP, però amb 'average' contrari als nord-catalans, que l'any vinent jugaran la D2 (segona divisió).

stats