PRIMERA DIVISIÓ
Esports 17/11/2012

El València examina el crèdit de Pochettino com a tècnic de l'Espanyol

El València rep l'Espanyol en un partit decisiu per calibrar el crèdit de l'entrenador visitant i que per als locals suposa una oportunitat d'acostar-se als llocs europeus

Efe
2 min
El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, durant el darrer partit com a local.

Barcelona / ValènciaEn principi, una derrota no seria definitiva per al futur de Pochettino, però accentuaria la crisi d'un equip que marxa penúltim en la taula, amb sol nou punts, en vigílies de les eleccions a la presidència que se celebraran dilluns que ve. L'entrenador hispanoargentí recupera Sergio Tejera i Rui Fonte, descartats per motius tècnics en l'anterior llista, Javi López, amb l'alta després de la seva contusió al genoll esquerre, i Wakaso, que no va poder disputar el partit contra l'Osasuna per sanció.

Pocchetino ha deixat fora Joan Capdevila i Ernesto Galán i tampoc podrà comptar amb Juan Albín, que segueix recuperant-se d'una lesió, i amb Christian Stuani, sancionat. L'onze inicial serà, en principi, pràcticament idèntic al de l'última jornada: Wakaso tornaria a l'extrem esquerre i Longo, davant l'absència de Stuani, actuaria a la punta d'atac.

Davant, els blanc-i-blaus tindran un València obligat a mantenir la fortalesa exhibida al seu estadi per no perdre més distància respecte a la zona alta de la classificació i que, després d'haver sumat només dos punts a domicili des que va començar la lliga, necessita amarrar els punts a casa.

Per a aquest partit, el València compta amb diverses baixes en defensa, especialment en el lateral esquerre, on Jeremy Mathieu segueix lesionat i Aly Cissokho haurà de complir un partit de sanció després de ser expulsat la passada jornada a Valladolid.

Pellegrino podria endarrerir la posició d'Andrés Guardado, cosa que suposaria l'entrada de Viera com a interior, o bé donar la titularitat al joveníssim jugador del filial Jose Luis Gayá, que ja va debutar a la Copa del Rei contra el Llagostera. A l'altra banda, l'internacional portuguès Joao Pereira és baixa per lesió, de manera que Antonio Barragán jugarà de titular, mentre que com a centrals sortiran Adil Rami i Ricardo Costa, sancionat a Valladolid i que deixarà fora a Víctor Ruiz.

En la medul·lar, una contractura en el soli ha deixat Fernando Gago fora de la convocatòria i la seva absència serà coberta pel seu compatriota Ever Banega.

Alineacions probables:

València: Alves, Barragán, Ricardo Costa, Rami, Guardado; Tino Costa, Banega, Feghouli, Viera; Jonas i Soldado.

Espanyol: Cristian Álvarez; Raúl Rodríguez, Colotto, Héctor Moreno, Víctor Álvarez; Víctor Sánchez, Forlín; Sergio García, Verdú, Wakaso i Longo.

Àrbitre: Del Cerro Grande (C.Madrileny)

Estadi: Mestalla.

Hora: 18:00 h (GolT i Canal+ Lliga).

stats