FÓRMULA 1
Esports 01/10/2013

El govern valencià espera un text que reflecteixi les noves condicions per acollir la F-1

Alberto Fabra ha assegurat que espera que que Ecclestone renegociï el contracte "sense cap penalització"

Efe
1 min

ValènciaEl president de la generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat aquest dimarts que estan a l'espera que el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, els remeti un document on quedin reflectides les condicions de la renegociació del contracte de la celebració d'un Gran Premi a València.

Fabra ha dit que espera que aquestes condicions siguin les més beneficioses per a la Comunitat Valenciana, després de ser preguntat sobre si hi havia novetats sobre aquest tema, després de presidir la presentació de l'Estratègia d'Envelliment Actiu de la Comunitat Valenciana.

"Hi estem treballant", ha manifestat Fabra, que ha indicat que la generalitat valenciana va fer en el seu moment "un esforç important" que ha permès "tenir una projecció internacional" i que València i la comunitat siguin conegudes "a tot el món".

No obstant, ha assegurat que en aquests moments no es pot mantenir "pel cost que té" i ha destacat que ell mateix va traslladar a Ecclestone la situació que estava patint la regió. Fabra ha assegurat que hi ha "el compromís d'intentar que no suposés cap penalització" per a València.

"Estem en aquest camí i espero que aviat puguem tenir notícies", ha manifestat Fabra.

stats