BARÇA
Esports 04/03/2013

Vicenç Pla: "A mi m'estranya molt que la junta no estigui legitimada per executar la sentència, m'ha sorprès"

El soci del Barça que va guanyar el cas contra la directiva de Laporta ha explicat que la setmana que ve es reunirà amb l'associació, ja que tot i que ell és "partidari d'executar la sentència" creu que s'ha de "decidir entre tots els membres"

Ara
1 min
El soci del Barça Vicenç Pla, que ha guanyat el cas contra la directiva de Laporta / EFE

BarcelonaVicenç Pla, el soci blaugrana que va guanyar el cas dels avals contra la directiva de Laporta, ha dit aquest dilluns a Catalunya Ràdio que li "estranya molt que la junta no estigui legitimada per executar la sentència". Ho ha fet després que el president Rosell hagi comentat que no estan legitimats per executar aquesta sentència.

Pla ha explicat que la setmana que ve es reunirà amb l'associació i decidirà què fer, ja que tot i que ell ha confessat que és "partidari d'executar la sentència" creu que s'ha de "decidir entre tots els membres de l'associació".

D'aquesta manera, s'espera que la setmana que ve Vicenç Pla digui si finalment executa la sentència contra la directiva de Laporta, que obligaria l'expresident i set directius més a avalar un total de 24 milions d'euros.

stats