Font: "Tenir un projecte és explicar les coses, no dir 'ja ho vaig fer'"

El candidat ha lamentat que es posin entre "l'espasa i la paret" emblemes del club

2 min
Víctor Font, candidat a la presidència del Barça

"El Barça no ha sortit enfortit de la presentació de Laporta", ha sentenciat Víctor Font. "Ho hauria estat si s'hagués presentat un organigrama en què s'expliqués la presa de decisions, no un grup de barcelonistes donant suport a un expresident". L'excepcionalitat del moment i el context de supervivència en què es troba el club han condicionat la campanya maratoniana que s'acaba el 7 de març. "Tenir un projecte és explicar les coses, no dir: 'Ja ho vaig fer i ara ho vesteixo una mica per dir que ho tornaré a fer'", ha sentenciat Font. El candidat a la presidència del Barça ha analitzat el moment en què es troba la campanya i quins són els passos a seguir en l'última setmana abans de les eleccions. A més de presentar un pla per a la tornada d'espectadors, Font ha volgut valorar la presentació esportiva, feta hores abans, de Laporta.

"Laporta ha ensenyat actius del barcelonisme que li donen suport; no ha presentat cap projecte", ha valorat el candidat de Sí al Futur. Dos noms propis han planat sobre les compareixences de Laporta i de Font d'aquest dijous. "Ha explicat un projecte esportiu i no ha fet ningú referència a Jordi Cruyff. Després s'ha filtrat que tindria un lloc a la directiva. Nosaltres no anem així, anem de cara", ha resolt Font. Albert Benaiges també ha sigut protagonista. "Ell va parlar amb en Joan Vilà. Em consta que part de l'equip de Laporta li va dir que havia de ser a la foto. Ahir ens va trucar molt afectat i consternat. Li vam dir que no patís, que anés a la presentació de Laporta. Sempre comptarem amb ell i el seu talent", ha explicat Font.

La tornada al Camp Nou, ben a prop

El candidat ha presentat un pla perquè els aficionats puguin tornar al final de la temporada a l'estadi, al Palau Blaugrana i al Johan Cruyff. "La idea és engegar proves pilot a partir del 8 de març. Així, el dia 4 d'abril contra el Valladolid podrem tenir una capacitat parcial al Camp Nou. Això ens permetria poder jugar el partit contra l'Atlètic de Madrid, en què el títol estarà en joc, amb públic", ha explicat. Fins a un total de 25.000 espectadors serien presents els últims quatre partits al Camp Nou, 23.000 dels quals serien socis i 2.000 seients més quedarien reservats per a compromisos del club.

"La prioritat absoluta serien els socis abonats. Obrirem un període d'inscripcions i, entre tot els que fossin a la llista, es computarien els seients disponibles. Si no s'omplissin aquestes places es donaria la possibilitat a persones que no siguin sòcies". Els preus serien reduïts per a socis i abonats, i estàndard per als no socis. Entre les mesures que es prendran perquè sigui possible, hi haurà proves d'antígens a tots els que hagin d'accedir a l'estadi.

stats