PRIMERA DIVISIÓ
Esports 01/09/2013

El Vila-real viu el millor inici de temporada a Primera de la seva història

Els homes de Marcelino es van imposar per 0-3 al camp de l'Osasuna

PamplonaEls gols de Perbet, Aquino i Uche van permetre al Vila-real guanyar per 0-3 a Pamplona i sumar la tercera victòria en tres jornades. Aquest és el millor inici de temporada del Vila-real a Primera. Amb un Jonathan Pereira molt ràpid, el Vila-real va ser molt superior a un Osasuna xiulat pels seus aficionats.

Perbet va obrir el marcador al minut 22, i només vuit minuts més tard Aquino va fer el 0-2. A la segona part, Uche va fer el tercer per tancar la festa visitant (72'). Si el Vila-real ha guanyat els tres partits, l'Osasuna els ha perdut tots.

Marcelino, el tècnic dels groguets, va felicitar els seus jugadors per la feina feta. "M'han fet feliç a mi, han fet feliços a tots els aficionats".