WATERPOLO
Esports 29/11/2014

L'Atlètic Barceloneta debuta a la Champions amb un empat a casa contra l'Eger (7-7)

Els hongaresos han empatat en el darrer segon contra el vigent campió d'Europa

Albert Español, en acció a la final de la Supercopa

BarcelonaUn gol en l'últim segon del ZF Eger ha deixat l'Atlètic Barceloneta, vigent campió d'Europa, sense poder guanyar en el seu debut a la Champions League de waterpolo (7-7). D'aquesta manera, el CN Atlètic Barceloneta debuta al complicadíssim grup A amb un punt en un partit en què mai ha anat per darrere en el marcador.

Ha començat el partit amb pocs gols. Balasz ha estrenat el marcador (1-0), però els hongaresos han igualat en el primer quart, que s'ha acabat amb aquest 1-1. El mateix parcial en el segon període, en què el gol de Gonzalo Echenique i la resposta dels hongaresos ha deixat en 2-2 l'electrònic al descans.

Albert Español s'estrenava al tercer quart amb un gran gol, però rebia la resposta visitant. Oneto i Ubovic feien pujar el 5-3 (primera vegada en el partit que els mariners es posaven dos per davant), però la resposta del conjunt de la ciutat d'Eger ha estat magnífica amb un parcial de 0-2, que deixava el partit 5-5 amb l'últim període només per disputar-se.

El segon gol de Sziranyi, que avui jugava contra els seus compatriotes, rebia la resposta de Hosnyanszky, una de les estrelles dels visitants, amb un gran gol des de lluny. El 7-6, obra d'Albert Espanyol en superioritat amb un xut ajustat a l'escaire, deixava amb moltes opcions els de Chus Martín d'aconseguir el seu primer triomf en aquesta Champions. I encara més després d'una gran aturada de Dani López Pinedo a rematada dels visitants. Però la sort es giraria en contra dels mariners quan, a falta de dos segons, Balasz Erdélyi connectava una bona rematada que feia pujar el definitiu 7-7.