OPEN DELS ESTATS UNITS
Esports 06/09/2019

Serena Williams arriba a la final de l'Open dels Estats Units per desena vegada

A la final contra la jove Bianca Andreescu buscarà el seu 24è títol de Grand Slam

Efe
1 min
Serena Williams arriba a la final de l'Obert dels Estats Units per desena vegada

BarcelonaLa llegendària Serena Williams ha aconseguit el seu objectiu d'arribar per desena vegada a la final de l'Open dels Estats Units després de guanyar a la semifinal la jove ucraïnesa Elina Svitolina, 13 anys més jove, per 6-3 i 6-1.

Williams jugava la seva 38a semifinal d'un Grand Slam i va oferir una gran actuació, gràcies a la qual va aconseguir classificar-se fàcilment en una hora i 10 minuts. Va aconseguir així la seva victòria número 101 a l'Open dels Estats Units, fet que li permet empatar amb la llegenda local Chris Evert.

La gran final donarà a Williams la possibilitat de batre la marca d'Evert i aconseguir el setè títol de campiona a Flushing Meadows. Seria el seu 24è Grand Slam. A més també tindrà la gran oportunitat d'aconseguir un títol de campiona en un torneig de Grand Slam 20 anys després d'aconseguir el primer, quan va guanyar l'Open dels Estats Units sent una adolescent de 17 anys.

La seva rival serà la canadenca de 19 anys Bianca Andreescu, que va desfer-se de la suïssa Belinda Bencic, de 23 anys. Andreescu jugarà per primer cop una gran final.

stats