EUROLLIGA
Esports 12/05/2013

El Barça Regal juga la final de consolació contra un CSKA decebedor

Xavi Pascual vol guanyar per la gent que "ha cregut en nosaltres" i acabar en la tercera posició

Ara
1 min

LondresEl BarçaRegal i el CSKA de Moscou, eliminats ales semifinals de la Final a Quatre de Londres lluiten per evitar finalitzar la cita en la darrera posición (18 h). Ja sense la pressió que suposa disputar la final de la màxima competició continental, es juguen l'anomenada 'final de consolació' més preocupats per l'estat físic i anímic dels seus equips que pel xoc en si.

Els blaugranes Juan Carlos Navarro, Ante Tomic o Marcelinho Huertas i els 'moscovites' Milos Teodosic, Viktor Khryapa, Sonny Weems o Nenad Krstic asseguren un gran partit entre dos equips que s'han de llepar les ferides. Després de la decepció per l'ajustada derrota davant el Reial Madrid (67-74) a la semifinal, el tècnic del Barcelona, Xavi Pascual, aprofitarà el xoc de demà per donar descans a alguns dels seus puntals i deixar que els molts 'tocats' de la minvada plantilla blaugrana es recuperin, amb vista a encarar de la millor manera possible les eliminatòries pel títol en la competició local. "Cal guanyar per la gent que ens ha seguit fins aquí, que ha cregut en nosaltres" deia Pascual ahir.

El CSKA, favorit, a priori, per coronar-se campió d'Europa, va tornar a patir ahir una nova decepció davant la seva bèstia negra: l'Olympiacos grec (52-69), mateix rival que li va arrabassar l'Eurolliga el passat curs a menys d'un segon per al final del partit. Aquest any, amb Teodosic jugant un partit horrible, el CSKA va caure de nou.

La gran final es juga després entre el Reial Madrid, que fa 18 anys que no guanya el títol, i l'Olympiakos, vigent campió.

stats