HANDBOL
Esports 01/06/2014

Xavi Pascual: "Marxem amb la decepció de perdre a semifinals"

El tècnic del Barça d'handbol ha felicitat els seus jugadors perquè "han aconseguit aixecar-se després d'un cop duríssim"

Efe
1 min
Xavi Pascual es lamenta a Colònia / EFE

ColòniaL'entrenador del Barça d'handbol, Xavi Pascual, ha assenyalat, després de la victòria del seu equip davant el Veszprém hongarès a la final de consolació de la 'final four' de la Lliga de Campions, que marxen "amb la decepció d'ahir perquè l'objectiu era arribar a la final. El d'avui era un partit més emotiu que tàctic-tècnic".

"Cap dels dos equips hem estat al 100% per la derrota d'ahir. Però jo he de felicitar els meus jugadors perquè han aconseguit aixecar-se després del duríssim cop que vam patir ahir", ha afegit.

Preguntat per si encara seguia donant voltes a la derrota patida a les semifinals davant el Flensburg, el tècnic català ha respost: "He vist una part del partit d'ahir, i això és esport; si fossin matemàtiques podria donar una explicació. A vegades es cometen errors i ahir ens va tocar a nosaltres".

"La duresa i grandesa d'aquesta competició és que costa moltíssim arribar fins aquí", ha comentat Pasqui, que no ha volgut valorar els rumors que situen el porter Arpad Sterbik i el lateral Siharei Rutenka fora del Barça la temporada que ve.

"Aquest equip s'ha d'estar renovant constantment i veurem què passa en les pròximes dates", ha conclòs l'entrenador del Barça.

stats