Estils 11/02/2021

El 080 Barcelona Fashion tornarà a apostar pel format 100% digital

La vint-i-setena edició se celebrarà a l'abril a La Pedrera

ARA
1 min
All That She Loves

Aquest dimecres s'ha anunciat una nova edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà a La Pedrera la setmana del 26 d'abril. L'emblemàtic edifici d'Antoni Gaudí pren el relleu al Recinte Modernista de Sant Pau, habitual casa en les últimes passarel·les barcelonines. A causa del context de restriccions i de la mateixa manera que en l’edició del setembre passat, el 080 aposta pel format 100% digital, amb l'emissió de tots continguts de moda en streaming. A banda de veure's obligat per la pandèmia, l'organització assegura que aquest format ajuda a apropar el món i la cultura de la moda a tots els públics.

El 080 Barcelona Fashion, que aquest any celebra la seva vint-i-setena edició, està impulsat pel Departament d'Empresa i Coneixement a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i té com a voluntat ser una plataforma de moda oberta, plural, multidisciplinari i internacional. L'objectiu de la passarel·la és convertir Catalunya en un referent del sector i consolidar un projecte a llarg termini que ofereixi credibilitat i un segell diferenciador en el disseny, la producció i la distribució de moda.

A partir de dijous s'obre el termini perquè dissenyadors i marques de moda proposin de desfilar en aquesta pròxima edició.

stats