Meghan Markle es queda sense assistent

Samantha Cohen deixarà la seva feina després del naixement del fill de la duquessa 

La duquessa de Sussex segueix sent objectiu dels mitjans britànics. Després que algunes publicacions asseguressin que la relació entre ella i la seva cunyada Kate Middleton no era bona, ha transcendit que la secretària privada de la duquessa deixarà la seva feina un cop hagi nascut el primer fill de Meghan Markle i el príncep Enric.

Segons el 'Sunday Times', a partir de la primavera, Samantha Cohen, que porta 17 anys al servei de la família reial britànica, es convertirà en la segona assistent de Markle a renunciar a la seva feina. Fa unes setmanes, Melissa Touabati, que treballava com a assistent personal de Markle, va dimitir a causa de la complicada relació que tenia amb la duquessa. Segons el 'Sunday Times', entre altres coses, Markle té com a costum llevar-se a les 4.30 h del matí per practicar ioga i envia correus electrònics i peticions al seu personal a les cinc del matí. Abans d’estar al servei dels ducs de Sussex, Samantha Cohen va ser secretària de comunicació i assistent de la reina Elisabet II.

Tot i les crítiques de què està sent objecte, Markle també té aliats. La tenista Serena Williams, amiga personal de la duquessa, l’ha defensat a la revista 'People' assegurant que no és veritat que sigui una “tirana,” com la qualifiquen els diaris anglesos.