Mette-Marit de Noruega té un accident de trànsit

El dia que celebrava 14 anys de casada amb el príncep Haakon, el cotxe on viatjava va ser envestit per un altre

Mette-Marit i el príncep Haakon van celebrar aquest dimarts el seu 14è aniversari de casats. Un dia que havia de ser feliç i que va acabar anant malament. El matí del dia en qüestió, la futura reina dels Noruecs va tenir un accident de trànsit, tal com explica Vanitatis. Actualment, ja es troba recuperada.

El cotxe on viatjava Mette-Marit va ser envestit per un altre i li va provocar una lesió al coll de la princesa noruega. De fet, el cop va ser prou greu en el primer  moment com perquè la cap de premsa de la casa reial noruega va haver de convocar una roda de premsa per explicar que l'esposa de l'hereu Haakon havia cancel·lat tota la seva agenda d'esdeveniments. Entre aquests actes, hi havia una conferència de l'ONU a la qual va acudir el seu marit en nom d'ella.

No és la primera vegada que Mette-Marit té un accident com aquest. Al 2008, va patir una aparatosa caiguda durant un viatge oficial a Ucraïna. Un accident que li va provocar una lesió també al coll. Des de llavors, ha tingut problemes cervicals.