Mor l'avi del tenista Rafa Nadal

Rafael Nadal tenia 86 anys i era conegut per la seva trajectòria en l'àmbit musical, per la qual va ser reconegut amb guardons i homenatges per part de diverses institucions

El músic Rafael Nadal, avi del tennista mallorquí Rafa Nadal, ha mort aquest dilluns a Mallorca, als 86 anys, després d'una dilatada carrera musical reconeguda amb guardons i homenatges per part de les institucions, indiquen fonts pròximes a la família a l'agència Efe. Nadal, pare de cinc fills, entre ells l'ex futbolista internacional Miquel Àngel Nadal, va estudiar piano al Conservatori professional de Música i Dansa de les Balears i al Superior de Música de València, a més de composició i direcció amb el mestre Torres Navarro.

Precisament, aquesta setmana farà un any que l'avi del tennista va rebre la Medalla d'Honor i Gratitud del Consell de Mallorca per la seva carrera professional en el món de la música, que inclou la creació dels Cors del Teatre Principal de Palma. Nascut a Manacor, el patriarca de la família Nadal va rebre el 1998 el premi Ramon Llull, que li va lliurar el govern de Balears per la seva trajectòria artística.