Estils 19/03/2021

Emporta’t amb l’ARA el llibre de la gestió intel·ligent de les pròpies emocions

Victor Küppers ens dona eines en aquest llibre per gestionar les emocions

ARA
1 min
La portada del llibre

BarcelonaSí, tots sabem que és important saber gestionar les pròpies emocions, especialment en situacions complicades, però no sempre ens en sortim. Victor Küppers ens dona eines per gestionar-les de manera intel·ligent a L’efecte actitud (Viena Edicions). “Decideix com vols que sigui la teva vida i lluita per aconseguir-ho amb entusiasme”, diu l’autor, que infon optimisme en tots els capítols. És difícil no encomanar-se d’aquest optimisme en llegir aquest bestseller, que inclou uns exercicis i idees tan assenyades com aquesta: és essencial fer de la millora un hàbit. Küppers hi subratlla que les competències emocionals es poden aprendre, perquè quan naixem no les tenim prefixades, i explora les tres claus per ser feliç i tenir una actitud positiva: voler, actuar i fer-ho amb alegria.

“Aquest és un llibre per a tots, empresaris i treballadors, però també per a aturats i estudiants, joves i vells, dones i homes”, diu Jaime Grego Mayor, vicepresident de Laboratoris Leti, al pròleg. “És un llibre que inspira, valuós, fàcil de llegir i -en primer lloc- essencialment pràctic. Perquè la clau de l’èxit no és altra cosa que assumir el control de les nostres actituds, decidir què millorarem i començar-ho a fer”.

El llibre L’efecte actitud, de Victor Küppers, es pot obtenir per 17,50 euros a la botiga web de l’ARA i als quioscos del 20 de març al 2 d'abril. 

stats