Estils 10/08/2017

Brad Pitt i Angelina Jolie frenen el seu procés de divorci

Segons la revista 'US Weekly' l'actriu ha fet marxa enrere en la seva decisió de separar-se, però 'Entertainment Tonight' ho nega

Ara
3 min
Angelina Jolie li demana el divorci  a Brad Pitt després de 12 anys junts

BarcelonaOnze mesos després d'anunciar que es divorciaven, Brad Pitt i Angelina Jolie s'ho han repensat i podrien donar-se una segona oportunitat. Aquesta és la versió que ofereix la revista nord-americana 'US Weekly', que assegura que l'actriu, que el setembre de l'any passat va demanar el divorci, ha aturat el procés. En canvi, 'Entertainment Tonight' assegura que, si bé el procés avança lentament, els actors no tenen cap intenció d'aturar-lo definitivament.

"El divorci està parat. No han fet res per fer-lo avançar durant molts mesos, i ningú no pensa que ho arribin a fer mai", ha explicat una font a 'US Weekly'. El fet que Pitt reconegués fa uns mesos que tenia un problema amb l'alcohol, però que ja havia deixat de beure, hauria estat clau per reconduir la situació. "S'ha desenganxat per intentar recuperar-la. Sabia que tenia un problema que havia d'afrontar, i això és el que ella sempre havia volgut", afegeix la mateixa font, segons la qual Jolie "encara està molt enamorada" del seu marit.

'Entertainment Tonight', en canvi, cita una altra font que admet que hi ha "una pausa" en el procés de divorci, però que això és només perquè "tots dos han convertit els nens en la seva prioritat". "No ha canviat res significatiu en la seva relació", afegeix aquesta font. En tot cas, segons aquesta publicació, no hi ha "hostilitat" entre Pitt i Jolie, i tant l'un com l'altre han demostrat "un gran civisme" de cara als seus fills.

Pitt, de 53 anys, i Jolie, de 42, eren parella des del 2005 i es van casar el 2014. Tenen sis fills, tres dels quals són adoptats (Maddox, de 16 anys; Pax, de 13, i Zahara, de 12) i els altres tres, Shiloh, d'11, i els bessons, de 9, Knox i Vivienne, biològics. El 20 de setembre de l'any passat es va fer públic que ella havia demanat el divorci, al·legant "diferències irreconciliables".

En aquell moment es va publicar que la gota que havia fet vessar el got i que havia portat Jolie a demanar el divorci havia estat una forta baralla entre Pitt i el seu fill gran a bord d'un avió privat. L'FBI va arribar a investigar els fets, però aviat va arxivar el cas en considerar que no hi havia hagut cap agressió.

Durant les setmanes posteriors, els dos actors van iniciar negociacions per fixar les condicions del divorci. El punt més complicat va ser la custòdia dels fills, però finalment, al novembre, van arribar a un acord segons el qual els nens es quedarien amb Jolie però farien "visites terapèutiques" a Pitt. Al maig, mare i fills es van instal·lar en una casa al barri de Los Feliz, a Los Angeles, situada molt a prop de la residència d'ell –que era, de fet, la casa havien compartit abans de separar-se–. Segons es va publicar llavors, la intenció de Jolie era facilitar la vida dels nens i suavitzar la relació entre tots plegats.

Segons la font citada per 'US Weekly', "tothom pensa que tornaran a estar junts. "No seria sorprenent que anunciessin que retiren la petició de divorci i que intenten solucionar els seus problemes", afegeix. Això sí, Jolie només ho acceptaria si Pitt "demostra que està compromès a tirar endavant la família".

"No hi ha cap reconciliació en marxa. Un divorci sempre porta molt de temps, i ara mateix el seu interès són els seus fills", assenyala la font d''Entertainment Tonight'.

stats