Estils 07/10/2019

Carme Ruscalleda: "És el moment de reinventar-se"

La xef ha rebut un homenatge en l'obertura de la 21a edició del San Sebastián Gastronomika

Efe
1 min
Carme Ruscalleda durant l'entrega de l'homenatge.

Barcelona"Una artista singular i una magnífica cuinera", amb aquestes paraules s'ha entregat avui un premi d'homenatge a Carme Ruscalleda durant l'obertura oficial de la 21a edició del congrés San Sebastián Gastronomika.

Amb l'auditori del Kursaal ple a vessar, Ruscalleda ha volgut agrair aquest tribut als seus companys i ha afirmat que "la revolució continua" perquè és "el moment de reinventar-se". A més, s'ha mostrat "afortunada" de rebre aquest reconeixement, però ha remarcat que el mèrit també correspon al seu marit, Toni Balam, amb qui segueix formant un "duo dinàmic", "motivat i feliç" en totes les seves aventures empresarials i gastronòmiques, com el Sant Pau de Tòquio.

A l'escenari l'acompanyaven Juan María i Elena Arzak, Martín Berasategui, Andoni Luis Aduriz, Eneko Atxa, Joan Roca, Josean Alija i Hilario Arbelaitz. El xef Pedro Subijana li ha transmès, en nom de tots, la seva admiració per la seva feina i trajectòria. "Sempre t'hem admirat i potser no t'ho hem dit prou, la intel·ligència del que has fet i com ho has fet. Ets una artista singular, una magnífica cuinera, empresària i dona", ha assenyalat el xef del triestrellat Akelarre.

stats