Estils 01/11/2016

"No hi va haver cobra!": debat encès i bromes futbolístiques a Twitter per l'abraçada de Bisbal i Chenoa

El vídeo des de l'angle invers reactiva la discussió, que ultrapassa els fans d''OT'

Ara
1 min
Hi va haver cobra de Bisbal a Chenoa?

BarcelonaLes cerques a Google de la paraula 'cobra' s'han disparat. També a Twitter. L'etiqueta #Lanochecobra és 'trending topic'. Va ser el gran 'hit' de la gala de retrobament de la primera generació d''OT', ahir al Sant Jordi. Una suposada 'cobra' de Bisbal a Chenoa quan ella li anava a fer un petó després d'abraçar-se en ple concert. Joan Callarissa dóna tots els detalls de l'escena i del concert en aquesta crònica.

El desgel entre Chenoa i Bisbal (i l'erupció de Rosa)

Com l'endemà d'un partit de futbol amb un penal dubtós, avui les xarxes han reflectit la polèmica. Fa uns anys, hauria estat conversa de bar i de màquina de cafè, però les xarxes socials ho amplifiquen tot i traslladen el debat a l'opinió pública. La rapidesa amb què es propaguen els vídeos ho accelera. Hi va haver 'cobra'? Per començar: què s'entén per 'fer la cobra'? Un usuari de Yahoo Answers ens il·lustra: "És quan un dels dos està a punt de fer un petó a l'altra persona i aquesta s'aparta cap enrere per evitar-ho. El que s'aparta és el que ha fet la cobra".

Aquest és el vídeo:

I aquí l'angle invers. La cosa ja no es veu tan clara:

Des d'ahir a la nit, Twitter s'ha tornat boig amb debats i bromes al voltant de l'escena, amb referències futbolístiques.

Fins i tot el número 2 de Podem, Íñigo Errejón, ha opinat de la 'cobra'.

stats