Estils 10/09/2019

Custo empodera la dona a la Setmana de la Moda de Nova York

La firma barcelonina presenta una col·lecció amb línies experimentals per a la primavera-estiu 2020

Ara
2 min
La col·lecció presenta peces amb siluetes molt lineals que deixen veure el cos a través de diferents tallatges amb patrons geomètrics.

BarcelonaLa individualitat i la força femenina han sigut les principals fonts d’inspiració de Wet Paint, la nova col·lecció que Custo Barcelona acaba de presentar durant la Setmana de la Moda de Nova York. Una nova línia que vol homenatjar les dones que no tenen por de parlar i que volen ser escoltades, tal com comunica la firma catalana. A més, Custo Dalmau assegura que es tracta d’una línia que busca "renovar l’ADN" de la firma a través de la creació de peces "extremadament emocionals".

La col·lecció femenina per a la pròxima temporada de primavera i estiu incorpora peces amb siluetes molt lineals que deixen veure el cos a través de diferents tallatges amb patrons geomètrics. També hi ha molta presència de jacquards tallats en petites tires entrecreuades als laterals dels vestits, a les mànigues de les jaquetes com a element decoratiu o en vestits i ‘tops’ seguint diferents geometries.

La força femenina ha estat les principals fonts d’inspiració de la col·lecció ‘Wet Paint’.

Custo Barcelona també ha posat molt d'èmfasi en els tallatges curts en ‘looks’ de dues peces, que es combinen amb jaquetes d’inspiració ‘sport’ i abrics o ‘oversize’. De la mateixa manera, també es combinen els pantalons ‘oversize’ de tallatge alt amb dessuadores esportives o camises mini.

Pel que fa a la línia ‘menswear’, Custo ha apostat per un home a qui no li fan por els esclats de color: dessuadores amb estampats de tigre, un ‘trench’ de niló blau cobalt o una selecció de peces de bany amb teixits tecnològics han sigut algunes de les apostes de la firma per a la temporada vinent.

L'esclat de colors és una de les característiques més destacades de la línia 'menswear'.

De fet, la firma barcelonina assegura que tota l’elecció dels teixits s’ha fet pensant en la idea de modernitat, però també buscant una inspiració neoètnica. És així com es poden veure jacquards de fil gruixut fets amb telers de forma tradicional combinats amb teixits tècnics i més experimentals, com el neoprè blanc, que es troba en diferents peces de la nova col·lecció.

stats