Estils 07/06/2016

Damm estrena 'Les petites coses', el seu espot d'aquest estiu

El curtmetratge, protagonitzat per Laia Costa i Jean Reno, s'ha rodat a l'illa de Mallorca

Ara
1 min

BarcelonaEstrella Damm ha estrenat aquest migdia 'Les petites coses', el seu espot televisiu d'aquest estiu. Es tracta d'un curtmetratge –el tràiler del qual ja s'estava emetent des de fa dies– protagonitzat per Jean Reno i Laia Costa, i dirigit per Alberto Rodríguez.

El film, que s'emmarca dins de la campanya 'Mediterràniament' que la cervesera va crear l'any 2009, està protagonitzat per un actor francès de primer nivell (interpretat per Reno) que es veu obligat a quedar-se quatre dies sol a Mallorca per un problema durant el rodatge de la seva última pel·lícula. L'equip de producció li ofereix una guia (Laia Costa), amb qui d'entrada estableix una relació més aviat tensa: l'actor té un caràcter força eixut i, malgrat la vitalitat de la noia, s'hi mostra distant.

Però de mica en mica, i després de compartir unes quantes cerveses, unes gambes i un suquet de peix en una cala mallorquina, l'actor es deixa anar, s'adona de la importància de "les coses petites" i acaba acceptant l'amistat de la noia.

El vídeo, de 16 minuts de durada, s'acompanya de la cançó 'Those little things', creada i interpretada per Ramon Mirabet.

stats