Estils 29/08/2018

Daryl Hannah i Neil Young es casen a Califòrnia

Amics de la parella han confirmat el casament a través de les xarxes socials

Ara
1 min
Neil Young, a Noruega, al 2009 / WIKIPEDIA

BarcelonaEl cantant Neil Young i l'actriu Daryl Hannah s'haurien casat en una cerimònia íntima a Califòrnia aquest cap de setmana, segons han confirmat amics de la parella a través de les xarxes socials. La notícia va començar a córrer després que l'administrador del blog del músic escrigués "Felicitats, N&D". A preguntes d'un fan del cantant, l'administrador va afegir: "Nombrosos convidats a la recepció al centre de Califòrnia ho han confirmat. S'ha descrit com una «festa»".

Young, de 72 anys, i Hannah, de 57 anys, haurien celebrat el seu casament amb una festa íntima a la localitat d'Atascadero, a Califòrnia. La celebració hauria tingut lloc després d'una cerimònia a les illes San Juan, a l'estat de Washington, a bord del vaixell del casament.

Tot i que cap dels dos ha confirmat la notícia, persones pròximes a ells, com Mark Miller, el guitarrista de Young, sí que ho han fet. En un missatge a Facebook, Miller ha dit: "Felicitats a Daryl Hannah i Neil Young. Me n'he assabentat per un dels meus amics que ha anat a la cerimònia a Atascadero i ho ha anunciat a la seva pàgina".

La parella va començar a sortir l'any 2014, després que el músic es divorciés de la seva dona, Pegi Young, amb qui va estar 36 anys casat. Aquest any el músic va participar a 'Paradox', un 'western' dirigit per Hannah que es va estrenar a Netflix.

stats