Estils 12/11/2018

Diversos famosos perden casa seva en l’incendi de Califòrnia

Neil Young, Miley Cyrus, Gerard Butler, Robin Thicke i Caitlyn Jenner han perdut la casa

Efe
2 min
Una casa afectada per l'incendi de Califòrnia

BarcelonaLes residències de nombroses celebritats s’estan veient afectades arran del violent incendi que està arrasant el nord de Los Angeles, als Estats Units. A poc a poc es van coneixent noms de músics com Neil Young i Miley Cyrus, o l’actor Gerard Butler, que han perdut casa seva en l’incendi de Woolsey.

A través de les seves xarxes socials, els mateixos famosos han explicat el que estaven vivint. És el cas de Miley Cyrus, que hi vivia amb el seu promès, Liam Hemsworth, i que ha anunciat que casa seva "ja no està en peu", però que "les memòries compartides amb la família i els amics es mantenen fortes". A més, la cantant ha reconegut ser una afortunada: "Els meus animals i l’amor de la meva vida estan a resguard, i això és l’únic que importa ara mateix".

Per la seva banda, la llegenda del rock Neil Young també ha anunciat a través del seu portal de notícies que el foc ha acabat amb la seva residència. "Califòrnia és un paradís per a tots nosaltres. Un regal. Estem tristos de no ser capaços de defensar-la davant la ira de la mare naturalesa", comentava el músic.

L’actor escocès Gerard Butler també ha publicat una imatge al seu compte de Twitter per mostrar les restes que queden de casa seva, que està completament calcinada. "He tornat a la casa de Malibu després de l'evacuació. És un moment esgarrifós a Califòrnia", ha lamentat l’actor, que ha aprofitat per remarcar "el valor, l’esperit i el sacrifici" dels bombers de Los Angeles. Altres celebritats que també s’han quedat sense casa han sigut Scott Derrickson, director de ‘Doctor Strange’; el cantant Robin Thicke, i l'exesportista Caitlyn Jenner.

Els que de moment han tingut més sort, però que també han hagut d’abandonar casa seva, són altres celebritats com Kim Kardashian, Guillermo del Toro, Alyssa Milano i Lady Gaga.

stats