Estils 07/12/2018

El fill de Liam Gallagher, nou model de Zara

La marca d’Inditex fitxa Lennon Gallagher, de 19 anys, per a la seva campanya d’hivern

Ara
1 min
Lennon Gallagher s'està fent un lloc al món de la moda

BarcelonaTé els mateixos ulls blaus, les celles espesses i l'esperit rebel que el seu pare. Lennon Gallagher, fill del mític vocalista d’Oasis i de Patsy Kensit, comença a fer-se un lloc en la moda. Amb només 19 anys ja ha sigut fitxat per l’agència britànica Models 1, que gestiona maniquins com Linda Evangelista, i s’ha estrenat a la passarel·la de la mà de G-Star, TopMen i Lanvin. A més, des del maig passat també és la imatge de la col·lecció d’home d’Yves Saint Laurent.

Però l’última novetat és la incorporació com a model en la campanya d’abrics d’hivern de Zara. Una col·lecció amb què la firma vol transmetre la seva línia més ‘vintage’ i britànica, just el que millor evoca la imatge del fill d’un dels principals exponents del ‘britpop’.

De fet, Lennon no és l’únic membre de la família Gallagher que es dedica a la moda. La seva cosina Anais Gallagher, filla de Noel Gallagher i de Meg Matthews, també s’està fent un nom a les passarel·les. Amb només 18 anys ja ha protagonitzat una campanya de Reebok, ha firmat contracte amb la prestigiosa agència de models Elite i ha acaparat tota l’atenció a les desfilades de Tommy Hilfiger i Dolce & Gabbana. A més, col·labora com a editora de moda a la revista ‘Tatler’.

stats