Estils 25/02/2015

La fortuna de la gata de Karl Lagerfeld està "guardada expressament per a ella"

El dissenyador, que ha fet aparèixer l'animal –anomenat Choupette– en publicitat, ha explicat a 'Le Divan' que tot el que ha guanyat la seva mascota serà per a qui la cuidi quan ell mori

Ara
1 min
Karl Lagerfeld i Choupette / INSTAGRAM

BarcelonaChoupette no és un nom que soni estrany a molts entesos en moda que segueixen els passos dels dissenyadors i de tot el que els envolta. En aquest cas, el nom en qüestió no és d'una persona, és d'una gata. Concretament, la de Karl Lagerfeld, el dissenyador que s'encarrega de tota la creativitat de Chanel des del 1983.

Aquesta mascota, coneguda pels cops que ha arribat a sortir a l'Instagram del creador, és famosa també per la multitud d'ocasions en què el seu amo l'ha fet aparèixer en campanyes de publicitat i en premsa. Unes aparicions que no són gratuïtes i que han generat una suma que no ha transcendit però que s'intueix que és quantiosa.

Preocupat pel futur de la seva Choupette, Lagerfeld ja ha fet plans per quan ell no hi sigui, cosa comprensible als seus 81 anys. Segons ha explicat al programa de televisió francès 'Le Divan', tots els diners que la gata ha guanyat en publicitat seran per a ella quan ell hagi mort. "[Choupette] té la seva pròpia petita fortuna, si em passés alguna cosa, serà una de les hereves. La persona que s'ocupi d'ella no tindrà problemes de diners. Dels anuncis que ha fet no n'he agafat res, està guardat expressament per a ella. Choupette és rica", explicava Lagerfeld.

"Heu de reconèixer que és irresistible. És una cosa inesperada, mai hauria pensat en tota la meva vida que em passaria alguna cosa així. Choupette em fa molt feliç. Si no és a casa perquè ha anat al metge un parell d'hores, tinc la impressió que la casa està morta", ha confessat el creador. Lagerfeld va adoptar la gata el 2011.

stats