Estils 13/01/2014

El fill de Woody Allen sobre el Globus d'Or al seu pare: “Han posat la part en què una dona va confirmar que havia abusat d'ella?”

Ronan Farrow, de 26 anys, provoca una tempesta a Twitter en acusar el seu pare de pederasta. També Mia Farrow critica el seu ex a la xarxa

Efe
2 min
Cate Blanchet amb el Globus d'Or a la millor actriu pel seu paper a 'Blue Jasmine', l'últim film de Woody Allen / EFE

WashingtonEl fill de Woody Allen i Mia Farrow, Ronan Farrow, ha provocat una tempesta en les xarxes socials després de criticar l'homenatge que se li ha retut al cineasta a la gala dels Globus d'Or, que ha tingut lloc aquest diumenge. Hores després de la gala, quan tothom parlava del reconeixement que havia rebut el seu pare, Ronan feia una piulada a Twitter denunciant una vegada més els presumptes abusos comesos pel director contra una de les filles adoptades per ell i Mia Farrow, aleshores parella del cineasta, durant la dècada de 1990.

"M'he perdut l'homenatge a Woody Allen. Han posat la part en què una dona va confirmar públicament que havia abusat d'ella quan tenia 7 anys, abans o després d''Annie Hall'?". Aquesta és la piulada amb què Ronan Farrow, de 26 anys, ha provocat una tempesta a Twitter. Farrow es referia a la seva germana adoptada, Dylan, que va acusar el director de tocaments quan ella tenia 7 anys, a començaments de la dècada de 1990. Tot i que els càrrecs van ser posteriorment retirats davant del tribunal encarregat del cas, Dylan, que ha canviat el seu nom, va reiterar l'acusació contra el seu pare adoptiu el passat mes d'octubre en una entrevista amb la revista 'Vanity Fair'.

Com és habitual Woody Allen, de 78 anys, no ha viatjat a Los Angeles per a la cerimònia dels Globus d'Or, en què Cate Blanchett, la protagonista de la seva última pel·lícula, 'Blue Jasmine', ha obtingut el premi a la millor actriu. El premi honorífic Cecil B. Demile a la seva trajectòria l'ha rebut en el seu nom l'actriu Dianne Keaton, protagonista, entre d'altres, d''Annie Hall'.

El fet és que no només Ronan Farrow s'ha mostrat molest amb el tribut a Allen. També la seva mare, l'actriu Mia Farrow, hi ha fet referència, tot i que de forma més subtil. "És hora d'agafar un gelat i canviar de canal", ha piulat Mia Farrow. Farrow, de 68 anys, va deixar Allen el 1992, després de més d'una dècada de relació, quan va descobrir que el director tenia una relació amb Soon-Yi Previn, una de les filles adoptades per la parella.

Ronan, que en les pròximes setmanes estrenarà el seu propi programa de televisió a la cadena MSNBC, és l'únic fill biològic d'Allen i Farrow.

stats