Promoció
Estils 19/10/2021

La guia que et diu on es troben els bolets, amb l’ARA

'El secret més ben guardat' es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 20 d'octubre al 2 de novembre

1 min
Portada del llibre "El secret més ben guardat"

“Aquest cap de setmana anem a buscar bolets! Però on?”, diuen un munt de familiars i amics així que arriba la tardor. Per triar el lloc on en poden trobar serà d’allò més útil la guia El secret més ben guardat. Estructurada a partir d’una sèrie de rutes repartides per tot el territori català, la guia inclou explicacions detallades dels millors boscos i racons on creixen els diferents tipus de bolets, quina és la millor època per trobar-los, fotografies, mapes i comentaris de les nombroses experiències que han tingut els dos autors, Marc Casabosch i Robert Höss, mentre buscaven bolets.

“Per què hi ha tants llibres de bolets i, en canvi, no n’hi ha cap que t’indiqui els millors llocs per trobar-los?”, van reflexionar els dos autors. Aquest buit els va animar a fer aquesta publicació, que convida a conèixer els paratges més feréstecs de Catalunya amb l’excusa d’anar a collir bolets.

El llibre El secret més ben guardat es completa amb trenta receptes del xef del restaurant Sala, de Berga, Miquel Màrquez. Aprendreu a fer rovellons a la vinagreta, fritada de camagrocs, bolets de tinta arrebossats, saltat de ceps amb pinyons... entre molts altres plats saborosos. 

Editat per ARA Llibres, El secret més ben guardat es pot aconseguir per 14,95 € en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 20 d'octubre al 2 de novembre.

stats