Promoció
Estils 28/10/2021

La guia per trobar bolets siguis on siguis de Catalunya, amb l’ARA

‘Atles del boletaire’ es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 30 d’octubre al 22 de novembre

1 min
Cistell de bolets

¿Sabies que pots trobar rovellons a quatre passes de Barcelona, rossinyols al costat de Mataró i ceps a deu minuts de Ripoll? Sí, creixen bolets a pràcticament tots els racons de Catalunya. Però... on són? I en quines èpoques es troben? Quin és el millor moment per collir-los? Ho explica amb tot el detall l’Atles del boletaire, escrit per Marc Estévez Casabosch.

El llibre diu quins bolets hi ha en cada comarca. Inclou fotografies, mapes, un índex amb els noms populars i científics dels principals bolets comestibles i consells com ara aquest: a l’hora d’anar a buscar bolets al bosc, abans de fixar la mirada a terra cal aixecar el cap i observar l’entorn, ja que són els arbres i la seva edat allò que, sumat al tipus de substrat, l’altitud i l’orientació del terreny, fa que hi apareguin unes determinades espècies de bolets.

Editat per ARA Llibres, Atles del boletaire es pot aconseguir per 17,90 € del 30 d'octubre al 22 de novembre en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona. 

stats