Estils 09/12/2021

Els Jardins de Pedralbes també aposten per una experiència immersiva amb llums de Nadal

La proposta es diu 'Natura encesa' i és un joc de llums amb la natura com a protagonista

ARA
1 min
Una de les projeccions del Natura Encesa

BarcelonaDes del 7 de desembre del 2021 fins al 9 de gener del 2022 els Jardins de Pedralbes de Barcelona transformen el seu recinte en un espectacle de llums nadalencs que se suma a la nova proposta que també es pot veure aquests dies al recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau.

En aquest cas es tracta d'un recorregut que compta amb un milió de llums led que converteixen l'espai en un cant a la biodiversitat, la conservació i la bellesa natural. Sota el nom de Natura encesa, aquest esdeveniment immersiu i d'arts lumíniques i sensorials aterra a Barcelona després de l'èxit que va tenir al jardí botànic de la ciutat de Santa Cruz de Tenerife.

Enguany arriba a Barcelona amb la seva edició Life, un viatge de projeccions màgiques i jocs de llums que representen la vida al planeta i els seus quatre elements: aire, aigua, terra i foc. Aquesta experiència immersiva està pensada per a tots els públics, però el que vol és jugar amb els llums de Nadal d'una manera diferent. Els visitants s'introduiran en un món imaginari on l'aire és el protagonista, després passaran cap a un món màgic on es trobaran amb l'element de l'aigua, fins a arribar al món terrestre, on podran conèixer les fonamentals aportacions dels insectes a l'ecosistema i les formigues de foc.

Les entrades per a l'espectacle costen 13,50 euros, amb preus reduïts per a nens, estudiants i majors de 65 anys.

stats