Estils 15/02/2016

Kate Middleton es gasta 3.000 lliures en un viatge en helicòpter que podria haver fet en cotxe

La duquessa de Cambridge ha aixecat polèmica al Regne Unit amb aquesta decisió. La reina Elisabet va fer aquest mateix trajecte recentment en tren per 54 lliures

Joan Callarissa
2 min
Lady Di cotitza a l’alça  divuit anys després de morir

BarcelonaLa duquessa Caterina de Cambridge ha perjudicat seriosament la seva imatge els darrers dies després que el 'Daily Mail' hagi fet públic, amb imatges incloses, que al febrer va agafar un helicòpter per fer un trajecte que hauria pogut fer amb cotxe. El desplaçament la va portar des de Londres fins a la seva mansió de Norfolk, anomenada Anmer Hall, on viu amb el príncep Guillem i els seus dos fills.

Caterina va ser fotografiada al palau de Kensington, a Londres, on hi ha un heliport que els membres de la casa reial solen fer servir per als desplaçaments que així ho requereixen. Tot i això, aquest no era el cas, si s'ha de jutjar per les reaccions que ha tingut aquesta informació, que a les xarxes socials no han estat gaire positives. El trajecte que la futura reina anglesa va fer volant era de 180 quilòmetres, i es podia fer en cotxe en només una hora i mitja. aproximadament. o també en tren. De fet, en aquest segon cas, el preu del bitllet és de 54 lliures, tal com publiquen diversos mitjans britànics. Fer-lo en helicòpter va costar als contribuents britànics 3.000 lliures, una dada revelada pel citat mitjà que resulta molt cridanera en temps de crisi, perquè és especialment elevada.

Per acabar d'arrodonir la qüestió en contra de Caterina, la reina Elisabet II, de 89 anys, havia fet un dia abans el mateix viatge en tren. El bitllet va costar a l'erari britànic 54 lliures i escaig. La sobirana va fer aquest trajecte fins a Norfolk, perquè la finca on hi té la casa el seu nét Guillem és d'ella, que també hi té una residència. Aquesta és la primera polseguera que aixeca Middleton, que sempre ha sigut molt correcta i discreta i mai ha hagut de rectificar públicament cap gest ni paraula expressada. Fins ara era vista com una de les figures reials més ben considerades d'Europa, i se l'ha arribat a comparar amb Diana de Gal·les, que hauria estat la seva sogra. Lady Di va aconseguir tant d'afecte per part del poble britànic que va ser batejada com la "princesa del poble".

stats