Estils 06/03/2019

Kylie Jenner és la multimilionària més jove de la història, segons 'Forbes'

Amb 21 anys, es calcula que l’empresària té un patrimoni net de mil milions de dòlars

Ara
1 min
Forbes assegura que Kylie Jenner, de 21 anys, és la multimilionària més jove de la història

BarcelonaLa revista ‘Forbes’ acaba d’anunciar un nou rècord a les seves famoses llistes anuals. En aquest cas, la model i empresària Kylie Jenner, de només 21 anys, acaba de despuntar com la jove "feta a ella mateixa" més rica de la història. Un patrimoni net que s’estima en mil milions de dòlars gràcies al seu negoci Kylie Cosmetics.

Amb aquesta xifra, Jenner ha desbancat Mark Zuckerberg, que va aconseguir aquest rècord el 2008, però amb 23 anys. Actualment el CEO de Facebook ocupa el vuitè lloc en aquesta llista, que valora les fortunes de persones de menys de 40 anys.

Tot i ser la germana més petita de la televisiva família Kardashian, ‘Forbes’ ha valorat que Jenner és una multimilionària "feta a ella mateixa" perquè en els seus inicis, fa quatre anys, va destinar 250.000 dòlars que havia guanyat fent de model per crear una empresa que produís pintallavis.

Per la seva banda, l’empresària ha assegurat a la revista que una part de l'èxit es deu al fet que el negoci té uns "baixíssims costos generals i unes vendes massives", mentre que les xarxes socials li han donat un gran altaveu: "Ja tenia un fort seguiment abans que fos capaç de començar res".

stats