Estils 10/10/2018

Liam Gallagher, investigat per una suposada agressió a la seva nòvia

En un vídeo publicat per ‘The Sun’ s'entreveu com el cantant agafa pel coll la seva parella

Ara
1 min
Liam Gallagher, ex vocalista d'Oasis.

BarcelonaL’exvocalista d’Oasis està sent investigat per la Policia Metropolitana de Londres. Això afirma la BBC, que ha revelat com Liam Gallagher ha estat interrogat arran d’una suposada agressió a la seva parella, Debbie Gwyther.

Els fets van passar el 24 d’agost en un local nocturn de Londres. En un vídeo publicat per ‘The Sun’, i que va ser enregistrat per les càmeres de seguretat, es pot entreveure com Gallagher agafa pel coll Gwyther. El cantant nega els fets i des del seu perfil de Twitter ha assegurat "no haver posat mai" les mans sobre una dona "de manera agressiva" ni haver-li dit "bruixa" a la seva nòvia, tal com afirmava el rotatiu britànic.

D’altra banda, el portaveu de la policia ha afirmat, segons la BBC, que els agents estan "al corrent del vídeo d’una agressió", i que "un home" va ser interrogat al respecte d'aquest tema el 25 de setembre. Unes imatges que, segons el policia, s’han avaluat i amb les quals es faran consultes sobre les circumstàncies que van envoltar l’incident. Tot i això, encara no s’ha rebut cap denúncia sobre els fets.

stats