Estils 26/04/2018

Marc Bartra, pare per segon cop

A través de les seves xarxes ha anunciat el naixement i el nom de la criatura

Ara
1 min
Marc Bartra jugava al Borussia Dortmund alemany des de la temporada 2016-17

BarcelonaMelissa Jiménez i Marc Bartra acaben de tenir la seva segona filla, tal com ells mateixos han anunciat a les xarxes socials. La parella, que es va casar l'estiu passat, ja tenia una nena anomenada Gala i ara sumen un membre a la família. Segons expliquen els pares, la criatura es dirà Abril.

"Estem molt feliços de poder anunciar que la nostra segona filla, Abril Bartra Jiménez, ja és aquí. Tot ha anat molt bé, la Meli és tota una campiona", escriu el jugador juntament amb una imatge de tots tres a l'hospital amb les mans entrellaçades. La parella utilitza habitualment les xarxes per comunicar aspectes de la seva vida personal. Per exemple, a finals del 2018 ja van explicar que estaven esperant una filla: "Celebrant l'amor, la felicitat i la vida. Una altra princesa està en camí...", va escriure el futbolista en una publicació a Instagram.

Fa només un parell de mesos que el matrimoni va abandonar Alemanya, on residia pel contracte de Bartra amb el Borussia Dortmund, i van tornar a Espanya després de ser fitxat pel Betis per a les pròximes cinc temporades. Durant l'any i mig en terres alemanyes, Bartra va patir un atemptat al bus del Dortmund al 2017.

stats