Estils 25/04/2018

Melania es resisteix (i molt) a donar la mà a Donald Trump

Un vídeo viral mostra el president dels EUA intentant amb molta insistència que la seva dona l'agafi

Ara
2 min
Els president dels EUA i França amb les seves dones

BarcelonaLa trajectòria matrimonial de Donald Trump i la seva dona Melania està farcida de clarobscurs, alguns de més confirmats que d'altres. No obstant, les polèmiques que han generat algunes de les seves aparicions conjuntes són difícilment discutibles. Les més sonades han sigut les diverses ocasions en què ella s'ha negat a donar la mà en públic al seu marit, amb el qual sempre apareix sense mantenir-hi contacte físic.

En la visita oficial del president francès als EUA, Emmanuel Macron, en la qual ha estat acompanyat de la seva dona, Brigitte, s'ha produït un nou moment com aquest. En un vídeo que s'ha viralitzat, es pot veure com Donald Trump intenta repetidament i amb no gaire subtilitat que la seva dona l'agafi de la mà mentre posen davant dels mitjans. Melania, però, tot i els obvis tocaments del seu marit, es fa la sueca. Tant, que Trump torna a la càrrega amb el dit petit i cobreix la mà de Melania dins de la seva, com fent veure que s'estan agafant. Després de tanta resistència passiva de Melania, la primera dama acaba cedint i simula una relació normal amb el seu marit.

Pot ser que formi part de la política d'imatge de Trump, a qui han degut recomanar que aparegui agafat de la mà de persones per tal de semblar algú més amigable. En aquest viatge d'estat d'Emmanuel Macron als EUA també ha fet fortuna una foto en què els dos caps d'Estat apareixen agafats de la mà i en què Macron sembla un alumne conduit pel seu professor.

Trump s'emporta Macron a fer-se una foto davant dels mitjans

Aquesta fal·lera de Trump per donar-se la mà públicament amb tothom no es pot descartar que sigui un gran esforç promocional que fa el polític per canviar la seva imatge de persona irascible i solitària. Un gran esforç pel fet d'obeir els seus assessors i pel fet de donar-se la mà amb altres persones, ja que segons diverses informacions que han aparegut publicades, Trump patiria una fòbia a agafar-se de la mà.

Algunes fotos de l'esdeveniment evidencien que tot i que Donald Trump ha aconseguit aparentment sortir-se amb la seva, en general, el resultat final no es podria considerar un èxit. La cara de Melania mentre ell intenta agafar-la de la mà és tota una evidència del fracàs del president dels EUA.

La cara de Melania parla sola mentre Donald Trump intenta donar-li la mà
stats