Els 5 pitjors fotomuntatges d'Anna Allen

L'actriu catalana ha demostrat un escàs domini dels programes d'edició d'imatge en les seves xarxes socials, ara ja eliminades d'internet

L'actriu catalana Anna Allen, de 32 anys, ha aixecat una gran polèmica després que 'El Mundo' estirés el fil  d'unes imatges que ella hauria creat amb el Photoshop per tal de demostrar que havia estat a la cerimònia dels Oscars d'enguany. No obstant això, el mèrit de la descoberta no és gaire elevat si es té en compte la poca destresa de la gironina a l'hora d'editar  imatges digitalment. Tot i que ho feia habitualment, Allen no ha reeixit en el retoc fotogràfic, com queda demostrat en les cinc imatges següents. Unes imatges, per cert, extretes de les seves xarxes socials, clausurades després de la polèmica originada aquest dissabte passat.

1. La línia blanca que envolta el seu cos –i sobretot el seu cap– fa que aquesta imatge sigui la primera de la llista. O és un retoc mal fet o una aparició celestial.

 

 

2. Que ella es vegi tan fosca i ell tan il·luminat fan pensar que aquesta imatge es convertirà aviat a les facultats i instituts en un dels exemples clàssics del que no s'ha de fer en retoc fotogràfic.

 

 
3. La mirada orientada a una altra –hipotètica– càmera fotogràfica i una cara il·luminada diferent de tota la resta dels que hi apareixen  són els motius per situar aquest fotomuntatge al pòdium.

 

 
4. La placa amb el seu nom està torta però les lletres estan rectes. A més, el nom està menys borrós que la resta de la imatge. Dos arguments de pes per seleccionar-la.

 

 
5. Aquesta està molt poc retocada. Només una mica ampliada. Per aquest motiu, per la facilitat que es detecti que ha estat vilment robada, mereix ser inclosa en aquest 'top 5'.

 

Més continguts de