Us proposem 10 plans per al cap de setmana

Us seleccionem propostes d'oci i lleure per disfrutar amb tota seguretat

ARA
3 min
Globus enlairant-se en una edició anterior de l'European Balloon Festival
1.
European Ballon Festival

Igualada. Fins a l'11 de juliol

Una edició anterior del festival de globus

El cel d’Igualada s’omplirà de globus aerostàtics aquests dies en un espectacle que enguany celebra la seva 25a edició. L’European Ballon Festival és la concentració de globus aerostàtics més important de l’Estat i s’hi apleguen pilots d’arreu del món. Al llarg del cap de setmana hi haurà diferents activitats i propostes per als amants d'aquests globus, fins i tot per als més petits.

2.

Biocultura

Barcelona. Fins a l'11 de juliol

Barcelona torna a acollir aquest cap de setmana aquesta fira dedicada als productes ecològics que enguany arriba a la seva 27ena edició. Hi haurà uns 350 expositors dels sectors de l'alimentació, la cosmètica, la moda sostenible, el turisme, l'artesania o les ONG, així com més de 400 activitats programades. Més informació aquí.

3.
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Arreu de Catalunya. 11 de juliol

Una edició anterior del Mulla't

El diumenge 11 de juliol més de 450 piscines catalanes se sumaran al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, una iniciativa impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple per aturar l’impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa. Podeu consultar el llistat de piscines que hi participen aquí.

4.
Històries de vi al monestir

Món Sant Benet. 11 de juliol

El monestir medieval de Sant Benet de Bages

¿Sabíeu que el monestir de Sant Benet fou un gran productor del vi? Per descobrir-ho, des de Món Sant Benet han creat aquesta visita en col·laboració entre la DO Pla de Bages per conèixer aquest passat i la importància del vi a la zona hem creat aquesta visita que finalitzem amb un tast de vins amb la presència dels cellers de la DO Pla de Bages.

5.
Arrels del Vi

Sant Martí d'Empúries. 10 i 11 de juliol

El lliurament de premis d'una edició anterior

Arrels del Vi, la fira vitivinícola de l’Empordà, celebra la seva 13a edició aquest cap de setmana amb la participació de 26 cellers de la DO Empordà. S'hi podran tastar més de 100 referències de vi de la DO Empordà de gamma alta en un entorn excepcional, conèixer de primera mà els propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos i comprar a preu de celler els vins de qualitat de la DO Empordà. Més informació aquí.

6.

Mercat del Préssec de l'Ordal

Sant Pau d'Ordal. Tots els caps de setmana d'estiu

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar el Mercat del Préssec de l'Ordal els caps de setmana de juliol i agost. Així, els pagesos oferiran la fruita acabada de collir, però també hi haurà parades amb altres productes, com ara oli d'oliva, melmelades i vins i caves que es podran comprar directament als elaboradors.

7.

Festa major de Premià de Mar

Premià de Mar

Aquest cap de setmana se celebra la festa grossa de Premià de Mar, amb totes les mesures de seguretat. Hi ha previstes múltiples activitats, des de concerts, balls, mercat d'artesania, espectacle de focs, espectacle de màgia o exposicions de pintura. Podeu consultar tot el programa aquí.

8.
Festa major de Súria

Súria. Fins al 12 de juliol

El cartell de la Festa Major

Al voltant de la diada de Sant Cristòfol Súria celebra la seva festa major. Enguany arriba amb un programa ple d'activitats tant culturals com festives, socials i familiars, però amb totes les mesures de seguretat per la pandèmia. Podeu consultar tots els actes previstos aquí.

9.

Menú de la Gamba

Palamós, i Calonge i Sant Antoni. Fins a l'11 de juliol

Aquest és l'últim cap de setmana per gaudir d'aquesta iniciativa que permet degustar per 45 euros els millors plats amb gamba de primera qualitat i de la nostra costa. Aquest producte fresc que els pescadors de Palamós porten diàriament és molt valorat i el podreu tastar a tots els establiments que participen en la iniciativa i que podeu consultar aquí.

10.

Festa major d'Esparreguera

Esparreguera. Fins al 12 de juliol

La vila d'Esparreguera celebra aquests dies la seva festa major amb un programa d’activitats que té com a protagonistes la música –amb concerts de Buhos, Lildami o La Salseta del Poble Sec–, el teatre i la cultura popular, amb la cercavila de festa major i el Pandemònium. Podeu consultar la programació aquí.

stats