Estils 07/09/2015

Robert Redford, premiat amb el guardó Príncep Rainier de les Arts

L'actor, de 79 anys, va viatjar fins a Mònaco acompanyat de la seva dona, Sibylle Saggars, amb qui rarament es deixa veure en públic

Ara
2 min
Els prínceps de Mònaco, Robert Redford i la seva dona, Sybille Saggars / EFE

BarcelonaEl matrimoni format per Robert Redford i la pintora Sibylle Saggars acaben de rebre el guardó Príncep Rainier de les Arts. El premi reconeix a les persones que donen un gran servei a la comunitat. Redford i Szaggards van ser lloats pel príncep Albert i la seva dona Chárlenne per la seva contribució al món de les arts. Patrocinada per Christian Dior, la gala premia amb 25.000 dòlars als qualsevol organització benèfica que els premiats triïn.

Aquesta és la primera vegada que la Sibylle participa de manera publica en un acte al costat del seu famós marit amb qui es va casar a Alemanya fa vuit anys. La parella es va conèixer a Sundance en 1996 quan ell acabava de divorciar-se de la seva primera dona, Lola Van Wagenen. En aquella època Redford assegurava en totes les entrevistes que donava que mai tornaria a casar-se, però Szaggars el va fer canviar d'opinió.

La parella viu al seu ranxo ecològic de més de dos mil cinc-cents metres quadres a les muntanyes de Utah, molt prop del 'resort' que Redford té a Sundance. Malgrat els vint anys que porten junts Sibylle i Redford guarden amb zel la seva privacitat i és una veritable raresa veure'ls aparèixer junts en un esdeveniment públic.

No va poder conèixer Grace Kelly

Redford, envoltat pels prínceps de Mònaco, va recordar com quan ell era jove va emprendre un viatge per Europa en el qual va intentar conèixer la princesa Grace Kelly, que ja s'havia casat amb Rainier. Era l'any 1956 i, des de Canes, redford va viatjar fins les portes del palau per poder-la saludar, ja que la considerava una gran actriu. El nord-americà explicava en la festa, tal com relaten diversos mitjans, que allí un guarda li ho va impedir, fent-lo fora de l'entrada del palau. "Crec que ella era una actriu meravellosa. Tenia un gran sentit de l'humor i un meravellós enginy, ella era òbviament atractiva, però també era molt, molt intel·ligent", explicava Redford a la premsa davant d'Albert II, fill de la difunta Kelly.

stats