Estils 12/02/2015

Uma Thurman diu que el seu canvi facial és degut al maquillatge

Lamenta l'enrenou que va provocar la seva nova cara. "Què hi farem! Suposo que és la part més estranya d'aquesta feina", ha explicat a la NBC

Ara
2 min
Uma Thurman aquest dijous a la televisió nord-americana NBC / NBC

BarcelonaDimarts passat, una sèrie de fotos d'Uma Thurman es van convertir en el tema més comentat a Twitter, on va ser 'trending topic' mundial durant bastantes hores. L'actriu havia acudit a l'estrena de la minisèrie 'The Slap' i la seva aparença facial era molt diferent de com l'havíem vist fins llavors. Tant, que moltes persones van pensar que s'havia practicat una cirurgia estètica molt intensa, com ja va fer Renée Zelleweger mesos abans.

Aquest dijous, però, l'actriu ha desmentit aquest extrem i ha dit que a la seva cara no hi ha una cirurgia. Al programa 'Today' de la NBC ha dit: "Suposo que a ningú li va agradar el meu maquillatge". "Fa molts anys que em dedico al mateix ofici i la gent diu coses tant agradables com dolentes", assenyala la musa de Tarantino. "Què hi farem! Suposo que és la part més estranya d'aquesta feina. S'han d'acceptar les coses tal com són", es conformava.

El maquillador, també en campanya

El seu maquillador, que es va ocupar del rostre de l'actriu la nit de la sorpresa, també ha sortit al pas d'aquest 'hit' informatiu d'àmbit internacional. Al portal de moda Refinery29, assegura que el canvi d'aspecte només és degut a un canvi d'estil en el maquillatge.

"Vaig fer servir base de maquillatge perquè tota la seva cara tingués una certa brillantor i, així, vaig marcar la línia dels cabells i els pòmuls, per afegir-hi calidesa", explica. El canvi més important, però, és als ulls. Tal com explica, estan "molt, molt lleugers".

Després de l'enrenou que es va generar fa temps amb la nova cara de Renée Zellweger, l'actriu també va fer unes declaracions similars i va desmentir qualsevol tipus de retoc. Va dir que el seu aspecte havia canviat perquè ara se sentia "més feliç i plena". Per aquest motiu, no seria estrany que l'impacte del canvi que presenta Thurman a la cara, menys marcat en les imatges en el programa de la NBC, fos degut a un maquillatge diferent de l'habitual aquella nit, pensat per mesclar-se amb el resultat de la cirurgia. És a dir, una manera de dissimular els efectes evidents d'una cara més estirada i llisa i d'uns ulls amb les parpelles menys caigudes que abans.

stats