Publicitat
Publicitat

La família de Banderas: “Està millor que mai”

Contradiuen així les informacions publicades per mitjans de fora d'Espanya que apuntaven que l'actor estava ingressat a Suïssa per problemes coronaris

L’actor malagueny Antonio Banderas està “millor que mai”, segons assegurava aquest dilluns la seva família -a l’agència Efe- i viatjarà dimarts a Màlaga per rebre una Bisnaga d’Or honorífica aquest dissabte durant la gala de clausura del vintè festival de cinema en espanyol. “Està genial i demà serà aquí”, han assegurat familiars seus de Màlaga, després que mitjans de comunicació alemanys informessin que havia ingressat en un hospital suís especialitzat en problemes cardíacs.

Banderas va explicar el 30 de gener que es recuperava a casa seva, als afores de Londres, després de patir “un petit ensurt” la setmana anterior, a causa d’un “dolor agònic” al pit. “Gaudint de la natura després d’un petit ensurt”, va publicar l’actor en el seu compte oficial a Instagram, acompanyat d’una selfie amb la seva parella, Nicole Kimpel. L’equip mèdic que el va atendre llavors a l’hospital el va mantenir en observació fins que va estar estable i li van donar l’alta perquè pogués marxar.

Més continguts de