Publicitat
Publicitat

La dona de Bill Cosby carrega contra la premsa per l'escàndol sexual del seu marit

Camille Cosby, casada amb l'actor des del 1964, afirma que "és un home amable, generós, graciós i un meravellós marit". S'acusa el còmic d'haver agredit sexualment una vintena de dones al llarg de la seva vida

Després de les declaracions de Bill Cosby agraint a la seva dona la fortalesa que està demostrant, aquesta ha decidit sortir en defensa del seu home, amb qui es va casar l'any 1964. En un comunicat, recollit per ' El Mundo', Camille O. Cosby ataca directament els mitjans de comunicació per la manera en què han tractant les informacions que afecten el seu marit, de 74 anys, acusat per una vintena de dones per suposades agressions sexuals. "És un home amable, generós, graciós i un meravellós marit, pare i amic. És l'home que tots vostès coneixien", assegura.

La dona de Cosby aprofita el comunicat per assenyalar la mala feina que estaria fent la premsa des del seu punt de vista. "No investiga les dones que l'acusen (...) abans que les històries siguin publicades i es converteixin en un contingut viral", afegeix. "Cap de nosaltres vol estar en la posició d'atacar una víctima. Però la pregunta que ens hem de plantejar és: Qui és la víctima?", conclou.

Les paraules de Camille no són estranyes després de les del seu marit, que va parlar per primer cop recentment. L'actor va demanar en una entrevista al  New York Post que els mitjans es mantinguessin "neutrals". De fet, és obvi que els mitjans siguin la gran batalla de la família Cosby, ja que el cas ha generat una gran commoció als EUA, on el còmic comptava amb una gran acceptació entre diverses generacions de cada família.

Més continguts de