Publicitat
Publicitat

Lapo Elkann va simular un segrest per treure diners de la seva família

El nét del fundador de Fiat va anar a Nova York a celebrar Acció de Gràcies i va acabar detingut per la policia després que l'enxampessin fingint haver estat segrestat per una dona. Volia aconseguir de la seva família 10.000 euros que li devia a la prostituta que l'acompanyava, segons narren mitjans dels EUA

Lapo Elkann, nét del fundador de la casa automobilística Fiat, Gianni Agnelli, va ser detingut i posteriorment posat en llibertat a Nova York per haver fingit un segrest per demanar diners a la seva família. Segons mitjans italians, recollits ahir per l’agència Efe, el nét d’Agnelli -conegut sobretot en el món de la moda- va demanar un rescat de 10.000 euros a la seva família després d’haver gastat tot el que tenia en només dos dies consumint grans quantitats de drogues i alcohol al costat d’una prostituta a la ciutat dels gratacels.

Segons les informacions, basades en informació sorgida de premsa nord-americana, el fill de Margherita Agnelli i del periodista Alan Elkann haurà de comparèixer davant un tribunal novaiorquès acusat de falsa denúncia. Elkann va arribar a Nova York per celebrar la festivitat del Dia d’Acció de Gràcies i va acabar tancat en un hotel consumint drogues i alcohol amb aquesta acompanyant, segons aquestes informacions.

Lapo Elkann confirma la ruptura amb Marina PeñateDesprés d’acabar amb tots els diners que tenia disponibles, va demanar-ne a la prostituta i, quan els hi va voler tornar, va ser quan se li va acudir estafar la seva pròpia família per aconseguir liquiditat. Per fer-ho, va explicar als seus familiars que estava segrestat per una dona i que no seria alliberat si no li pagava 10.000 euros.

Un representant de la família, asseguren els mitjans citats per la premsa italiana, va organitzar juntament amb la policia el lliurament de diners. En aquell moment els agents van descobrir que era tot un muntatge i van detenir la parella.

Aquest no és el primer escàndol que protagonitza Elkann, de 39 anys. El 2005 va ser ingressat en un hospital de Torí a causa d’una sobredosi de cocaïna després de passar una nit en companyia d’una transsexual, uns fets que a Itàlia van ser notícia de tot tipus de mitjans. Des de llavors, el nét d’Agnelli va ser allunyat de la casa automobilística, que presideix el seu germà John. Més tard, Elkann va assegurar que s’havia allunyat de les drogues i va crear la seva marca Italia Independent, que té les ulleres com a producte estrella.

Més continguts de