Publicitat
Publicitat

Les festes de Nadal impossibles dels quatre reis d'Espanya

Els mitjans rosa intenten avançar com seran les festes dels reis actuals i dels emèrits i els costa treure'n l'aigua clara. El fet que ara sigui Felip l'amfitrió i les últimes notícies del cas Nóos compliquen encara més una hipotètica trobada familiar

Diversos mitjans han començat a indagar sobre com seran aquestes festes de Nadal per a la família reial i per a la família del rei. Des que va esclatar el cas Nóos, les coses s'han fet encara més complicades, ja que el llavors príncep Felip va voler escapar-se de la taca de la corrupció no coincidint mai amb la seva germana Cristina i, menys encara, amb el seu cunyat Iñaki Urdangarin. No obstant això, l'amfitrió era el rei Joan Carles, i Cristina i la seva família estaven invitats a tots els àpats, una cosa que es va solucionar creant dues sales al palau de la Zarzuela per tal d'evitar coincidències entre persones que no es volien veure, fet que ja va explicar l'ARA en el seu moment.

La nit de Nadal

Però ara s'ha girat la truita. El cas Nóos ha tornat a l'actualitat abans de Nadal. L'amfitrió ja no és el rei Joan Carles ni tampoc la reina Sofia –que segons s'ha publicat tantes vegades ja no farien vida conjunta des que ell va abdicar–, ara qui mana és el seu fill, Felip VI, que s'escolta molt la seva dona, la reina Letícia. Per aquest motiu, una de les especulacions de la premsa rosa és que la família d'ella comenci a formar part de les celebracions nadalenques de Zarzuela. Tant és així, que  Vanitatis publica que la mare de Letícia –els seus pares estan separats–, la seva germana Telma i els avis materns de Letícia podrien anar a fer el sopar de Nadal al palau en què viuen els reis actuals dins el recinte de Zarzuela, cosa que relegaria als emèrits a un segon pla, que soparien només acompanyats de la infanta Elena, al seu altre palau, ja que s'entén, pel que publiquen diversos mitjans, que no haurien acceptat la invitació de Felip VI de sopar a casa d'ell. Tot i això, en acabar el sopar, els reis actuals marxarien a brindar amb els emèrits i les altres persones que Joan Carles i Sofia haguessin convidat, llevat que hi fossin Cristina i Urdangarin, cosa que acabaria amb la trobada, ja que els Urdangarin-Borbó i els Borbó-Ortiz no es parlen, extrem que ha estat publicat a 'El Mundo'.

El dinar de Nadal

El dinar de Nadal també es complica aquest 2014. Per ajuntar tots els familiars del rei Joan Carles, la infanta Pilar –germana del rei emèrit– hauria invitat tothom a casa seva a dinar. Una invitació que té pocs números de triomfar si es té en compte el que publica ' El Mundo'. "A banda que ella [Sofia] i Joan Carles fan vides separades, és de domini públic que la relació [de Sofia] amb la seva cunyada no és per tirar coets. Coneixent-la, és capaç d'agafar un avió i presentar-se a Ginebra per passar amb els ducs de Palma la nit de Nadal , davant la pena que sent per la seva filla i sobretot pels seus néts ", explica una font propera a Zarzuela al mitjà. No obstant això, sí que és possible que el rei emèrit hi anés, ja que sempre s'ha mostrat molt unit a les seves germanes. Letícia, per la seva banda, tindria intenció també de passar el dia de Nadal amb la seva família directa, cosa que explica Vanitatis.

La infanta Elena

Un altre dels dubtes és què farà la infanta Elena, que sempre anava a Zarzuela a passar la nit de Nadal i també el dia de Nadal només acompanyada dels seus fills, des que es va separar de Jaime de Marichalar. Elena té Froilà i Victòria Frederica durant una part de les festes. Aquests mitjans descarten que la nit del 24 i el 25 accepti la invitació del seu germà Felip –la mateixa que ha fet als seus pares– per sopar amb ell, Letícia i la família d'aquesta al seu palau de Zarzuela. El cúmul de persones que no es parlen i que no volen/poden coincidir sembla massa elevat per poder celebrar aquestes festes familiars a Zarzuela. "S erà un Nadal atípic, perquè les circumstàncies també ho són", conclou una font anònima per a Vanitatis.

 

Més continguts de