Publicitat
Publicitat

Una revista sueca relaciona la reina Sofia amb el vidu de la duquessa d'Alba

'Svensk Dam' assegura que l'exmonarca busca un home que li faci costat després que el seu marit l'hagi "ferit profundament"

La reina Sofia i el vidu de la duquessa d'Alba, Alfonso Díez, haurien iniciat una relació sentimental, segons informa la revista sueca 'Svensk Dam', un mitjà especialitzat en informació sobre monarquies. La publicació assegura que tenen "una relació molt especial" i assenyala que, precisament després el funeral de Cayetana d'Alba, celebrat aquest dimarts, se'ls va veure "rient i xerrant llargament".

La revista recorda que el rei Joan Carles "ha ferit profundament" la seva dona durant els anys de matrimoni " amb infidelitats i mentides" i assegura que la reina "anhela tenir un home al seu costat, algú en qui pugui confiar". Per això es pregunta si ella i Díez "es poden consolar mútuament" després de la desaparició de la duquessa.

Segons 'Svensk Dam', "la premsa espanyola ja ha començat a especular" si podria haver-hi alguna cosa més que amistat entre l'exmonarca i Díez, però el cert és que tots els mitjans que en parlen citen com a font de la informació el portal suec.

 

 

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT