Antena 3 posarà punt final a ‘Velvet’ amb la 4a temporada

Tot i que l'audiència segueix sent bona, la cadena considera que les trames no es poden allargar més

Velvet només tindrà una temporada més. Antena 3 ha anunciat aquesta setmana que la quarta entrega, que es va acabar de rodar divendres, serà l’última de la sèrie. “A Atresmedia som molt conscients que per donar el millor tracte possible a les sèries és vital saber quan la història ha d’arribar al final. L’extensió de la sèrie forma part de la seva essència”, ha explicat la directora de ficció del grup, Sonia Martínez, per justificar aquesta decisió.

Estrenada l’any 2014, Velvet ha obtingut fins ara unes xifres d’audiència molt destacables, i malgrat que la tercera temporada es va situar clarament per sota de les dues anteriors, es va mantenir encara amb uns resultats molt satisfactoris: 3.159.000 espectadors i un 18,2% de quota de pantalla mitjana al conjunt d’Espanya. De fet, com destaca la cadena, amb els 15 capítols d’aquesta quarta temporada Velvet arribarà als 58 episodis i es convertirà en l’única sèrie setmanal espanyola estrenada després del 2010 que supera les 50 entregues.

A aquests nous capítols, que està previst que s’estrenin al setembre, s’hi incorporaran Concha Velasco i Aitor Luna, que se sumaran a un repartiment encapçalat per Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre, José Sacristán i Aitana Sánchez-Gijón.

El + vist

El + comentat